Bilskrot tas omhand i Kristianstad

Ni är många som har efterfrågat en bilskrot i Kristianstad med omnejd så därför kommer jag att skriva ett inlägg om detta. Jag nämnde i förbifarten i ett annat inlägg att min gamla bil hade gått sönder och att det inte lönade sig att laga den och att jag valde att lämna in den på skrot istället.  

Företaget som tar hand om bilskrot i Kristianstad med omnejd heter Tollarps Bilskrot. När bilen gick sönder lämnade jag den till verkstaden men då sa bilmekanikern att det inte var någon idé att reparera den. Det var bilmekanikern som gav mig rådet att skrota bilen och han tipsade om denna bilskrot som dels tar emot bilskrot i Kristianstad men att det även är ett företag för dem som har bilskrot i Hörby och Tomelilla med omnejder som behöver tas omhand. Det var så klart tråkigt att bilen så att säga blev utdömd men samtidigt var det nog ändå bäst det som skedde, för bilen var 30 år gammal och hade ärligt talat sett sina bästa dagar. Nu har jag skaffat en ny miljövänlig bil så det var ju i alla fall bra. Så till er som behöver en bilskrot i Kristianstad med omnejd ville jag bara tala om att det här företaget finns och att de kommer att kunna hjälpa er också, ni som sagt att ni söker en bilskrot här i trakterna kring Kristianstad. Jag lägger in en länk i texten någonstans som tar er in på det här företagets egen sida på nätet där det finns bra information och kontaktuppgifter som kan vara bra att ha.